PROFESSIONAL ARCHITECTURE SOLUTION

PROFESSIONAL ARCHITECTURE SOLUTION Read more

0

Tirane

MODERN DESIGN AND PERFECT COMFORT Read more

0
COBO Construction PDF Print E-mail

Mission
The builder of secure fundaments, the architect of luxurious residencies, the sculptor of white marble, the designer of green gardens, the curator of the sea breeze, salty wave and sunshine in your house is “Çobo construction”.
History
The company “Çobo shpk” was founded in 1990. Its commercial activity started with the import and sale of house appliances and alimentary products. Growing and strengthening, “Çobo shpk” became one of the shareholders of the wheat and flour processing factory “Loulis” in Tirana and marked, in 2002, the expansion of its business with a new branch: “Çobo construction”.

Read more...
 

Why Cobo?

Why Cobo Construction: Curator of the sea breeze, salty wave and sunshine.
We love the breeze of our sea, our salty wave and our sunshine in this country! And nobody better than us, “Çobo construction”, can convey them within your house. There’s no need for the nature to come to you: we have brought it into your house through our design concepts and the ...


read more...

Apartamente-ne-tirane-02

Asllan Rusi - Tirana

11 storey building,2 storeys of shops and 2 storeys of underground parking ,
address: Rr."Dritan Hoxha",pranë ish Shkollës së Partisë, përballë Pallatit të Sportit "AsllanRusi", Tiranë...
Read more
apartamente-ne-vlore-

Skelë - Vlora

Çobo Sh.p.k will build a new multifunctional complex in the area of Skelë, in Vlora,
with a modern architecture which meets contemporary requirements...
Read more
img1

Complex - Vlora

The residential centre is a complex of living spaces with a contemporary architecture.
The glass facades, from the ground to the sixth floor, fill the building with light...
Read more

Concept

Architect of luxurious residencies

Multifunctional

Devised and designed for being a multifunctional building, offering a perfect choice not only for your business, but also for your place of living.

Modern

Building with solid fundaments is not enough! The fantastic combination of the building quality with a modern design guarantees the success.

Comfort

A success that starts with a quality building, a modern design and finalized with the comfort of the service and living spaces.

Read more

About Us

Office address

logo-black

Themelua në vitin 1990. Me rritjen dhe fuqizimin e saj, “Çobo shpk” u bë një nga aksionerët e fabrikës së përpunimit të grurit e miellit “Loulis” në Tiranë derisa shënjoi, në vitin 2002, zgjerimin e biznesit të saj me një degë të re: “Çobo construction”.Falë punës serioze dhe korrekte, respektimit te ligjit, ”Çobo shpk” dhe “Çobo konstruksion” si degë në zhvillim, janë tashme nga kompanite lider ne fushen qe operojne  jovetem ne qytetin e Vlorës.


Our office address:


Location: "Pavaresia" quarter, behind "Riviera Complex", Vlore, Albania
Tel:
+355 33 229 064
Email: info@cobo.al
Open: Monday - Friday

Hour: 08:00AM - 16:00PM

map