Lëndët e para pdf Shtyp Email
Lëndët e para, që ne përdorim, janë në harmoni të plotë me ambientin. Ato janë materialet më cilësore që gjenden në treguan e jashtëm dhe të brendshëm. Çimentoja, hekuri, pllakat dhe materialet e tjera të ndërtimit, vijnë nga Italia të çertifikuara me standardetet e Bashkimit Europian. Tullat janë prodhim shqiptar i linjës italiane, që ndonëse prodhohen ne vend, janë të standardeve të Bashkimit Europian.

Kemi rastin në biznesin tonë të shprehim dashurinë dhe respektin për vendin tonë, Shqipërinë, për qytetin tonë, Vlorën, duke përdorur në ndërtim vetëm materiale me cilësi te garantuar, që respektojnë mjedisin e qytetit tonë. Sepse, edhe ne jetojmë këtu, bashkë me fëmijët tanë e thithim të njëjtin ajër si ju.
 

Pse Cobo Kontruksion?

E duam erën e detit tonë, valën tonë të kripur dhe rrezen e diellit që na përket në këtë vend! Dhe, askush më mirë se ne, “Çobo construction”, nuk i përcjell ato brenda në shtëpinë tuaj. Natyra s’ka pse të vijë tek ju: ne jua kemi sjellë atë në shtëpi me konceptin tonë projektues dhe teknikat e ndërthurura të ndërtimit të traditës shqiptare dhe elementëve modernë të arkitekturës bashkekohore.
Më tepër...
Apartamente-ne-tirane-02

Aslan Rusi - Tirane

Objekt 11 katesh,2 kate dyqane,2 kate garazhe nentoke,
ne adresen prane ish Shkolles se Partise perballe Pallatit te Sportit \"Asllan Rusi\" Rr.\"Dritan Hoxha\" Tirane...
Read more
apartamente-ne-vlore-

Lagjia Skele - Vlore

Ne zonen Skele - Vlore , me nje arkitekture moderne, shumefunksionale per tju pergjigjur kerkesave te kohes, Cobo Sh.p.k do te ndertoje nje kompleks te ri multifunksional...
Read more
img1

Kompleks - Vlore

Qendra rezidenciale eshte nje kopleks ambjentesh banimi  me një arkitekture bashkëkohore.Fasadat e xhamit, që nga kati i parë deri në të gjashtin e mbush ndërtesën me dritë....
Read more

Koncepti

Arkitektja e rezidencave luksoze

Multifunksionale

Konceptuar dhe Projektuar për të qënë një godinë multifunksionale duke ju ofruar një zgjidhje perfekte jovetëm për bizesin tuaj apo dhe ambjentet e banimit.

Moderne

Ndërtimi me themele të sigurta nuk është i mjaftueshëm!Gërshetimi fantastik i cilesisë së ndërtimit me një design modern kanë garantuar suksesin.

Konforte

Një sukses që fillon me ndërtimin cilësor, design-in modern dhe që finalizohet me konfortin si të ambjenteve të shërbimit ashtu edhe të atyre të banimit.

Read more

Rreth nesh

Adresa e zyrave

logo-black

Themelua në vitin 1990. Me rritjen dhe fuqizimin e saj, “Çobo shpk” u bë një nga aksionerët e fabrikës së përpunimit të grurit e miellit “Loulis” në Tiranë derisa shënjoi, në vitin 2002, zgjerimin e biznesit të saj me një degë të re: “Çobo construction”.Falë punës serioze dhe korrekte, respektimit te ligjit, ”Çobo shpk” dhe “Çobo konstruksion” si degë në zhvillim, janë tashme nga kompanite lider ne fushen qe operojne  jovetem ne qytetin e Vlorës.


Adresa e zyrave:


Vendodhja: Lgj."Pavaresia", Rruga "Sadik Zotaj",
prane postes Skele, Vlore, Albania

Tel: +355 33 229 064
Email: info@cobo.al
Hapur: Monday - Friday

Orari: 08:00AM - 16:00PM

map